Geen cameratoezicht tegen afvaloverlast in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom wordt afgezien van cameratoezicht in de strijd tegen afvaloverlast.

In Camera's tegen afvaloverlast werd gemeld dat de gemeente Bergen op Zoom gevraagd was om cameratoezicht te gebruiken voor het tegen gaan van afvaloverlast. In een nieuw artikel op internetbode.nl is te lezen dat dat niet gaat gebeuren:

Er komen geen extra's camera's bij de Heiningenflats in de strijd tegen de afvaloverlast. Yvonne Kammeijer, fractievoorzitter van D66, had cameratoezicht bij de flatgebouwen voorgesteld om de vervuilers af te schrikken. Het Bergse college van burgemeester en wethouders geeft toe dat door de camera's de pakkans van de daders wordt verhoogd, maar dat zij geen garantie zijn dat de illegale dumpingen zullen stoppen.