Mogelijke getuigen moord in Amsterdam krijgen SMS van politie

Door een sms bericht te sturen aan iedereen die rond een gegeven tijdstip in de buurt van de plaats van het delict was, hoopt de politie meer informatie te krijgen in moordzaak.

In het artikel Mogelijke moordgetuigen krijgen sms op nu.nl staat:

Iedereen die op 23 september rond 20.20 uur met zijn mobiele telefoon in de buurt van de Amsterdamse Amsteldijk was, krijgt maandag een sms van de politie. Op die manier hoopt de politie nieuwe getuigen te vinden van de moord op de destijds 29-jarige Hassan Ait Khouda. Door gegevens van zendmasten na te gaan, weet de politie welke mobiele telefoons ten tijde van de moord in de buurt waren. De zogenoemde 'sms-bom' die maandag om 09.00 uur wordt ingezet, is volgens de politie nog maar zelden toegepast.