Geen online overzicht transacties OV Chipkaart mogelijk

OV Chipkaart uitgever TLS maakte gisteren duidelijk dat het geen volledige overzichten van de gemaakte reizen (meer) kan leveren via haar website.

In het Algemeen Dagblad het artikel Weer problemen met ov-chipkaart:

Er zijn weer problemen met de ov-chipkaart. In het systeem waarmee op internet een overzicht van de gemaakte reizen kan worden uitgeprint, is het mis met de software. De ongeveer 34.000 gebruikers van deze service zijn gisteren per e-mail gewaarschuwd voor de jongste tegenslag. Kaartuitgever Trans Link Systems (TLS) kan nog niet zeggen hoe lang de storing gaat duren. […]

,,Wij hebben problemen met het leveren van een volledig en betrouwbaar reisoverzicht, dat betreuren we zeer,’’ […] TLS-woordvoerder Jannemieke Zandee legt uit dat het saldo van de pas en de tien laatste gemaakte ritten bij een balie of verkoopautomaat gecontroleerd kunnen worden. ,,Het probleem is dat we niet volledig kunnen zijn. […]