Politie verstuurt SMS-bom in moordzaak

Afbeelding: Mobile phone keyboard van Jean-Etienne Minh-Duy Poirrier | Licentie: CC BY-SA

Zo’n 20.000 mensen kregen afgelopen dinsdag een bericht van de politie waarin getuigen van een moord wordt opgeroepen zich bij de politie te melden.

In het nieuwsbericht Sms-bom in moordzaak Twello van BN De Stem:

De politie verstuurt dinsdag een sms-bom aan 20.000 mensen die mogelijk iets kunnen vertellen over de moord op een 52-jarige man uit het Gelderse Twello op 22 november vorig jaar. Twee hardlopende vrouwen vonden de man, die in een psychiatrisch opvanghuis woonde, in de vroege ochtend dood op het Zwarte Pad tussen Deventer en Twello.

De politie hield eerder een 24-jarige man uit Deventer aan, die nog wel als verdachte geldt, maar inmiddels weer op vrije voeten is. Deze man zou een rood petje hebben gedragen, dat hij heeft weggegooid. De politie wil dat petje graag terugvinden, aldus een woordvoerder.