De opgevraagde pagina bestaat niet meer

De opgevraagde pagina bestaat niet meer.

In de zomer van 2010 ben ik overgestapt op een ander content management systeem. Of beter, overgestapt naar zo'n systeem, want in de vijftien jaar ervoor onderhield ik de website volledig met de hand. Bij de migratie heb ik ook meteen de inhoud opgeschoond. Waar ik voorheen eigenlijk nooit een pagina verwijderde, heb ik nu maar eens pagina's die nu geen enkele waarde meer hebben, verwijderd. 

Je ziet deze tekst hoogst waarschijnlijk omdat je zo'n verwijderde pagina opgevraagd hebt. Het kan goed zijn dat ik iets vergeten ben te migreren of meende dat anderen er niet meer geïnteresseerd in zouden zijn. Was je nu op zoek naar iets specifieks, laat het me dan weten. Ik maak niet voor niets backups. 

Gepubliceerd: 27 juni 2010 | Permanente link | Categorie: Geen categorie | Onderwerpen: